Turkinkylällä on tarjolla naurua ja romantiikannälkää

— ESITYKSET ON PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA —

Turkinkyläteatteri

Kahden naisen putkiremppa

ensi-ilta 7.3.

Täpötäydet katsomot, rempseä meininki ja kevyet komediat ovat jo vuosia olleet Turkinkyläteatterin tavaramerkkejä. Eikä katsojien tarvitse tälläkään kertaa pettyä, sillä luvassa on hulvatonta menoa Kahden naisen putkirempan merkeissä. Tanja Puustinen-Kiljusen kirjoittama näytelmä jatkaa perisuomalaisella linjalla.

Siskokset (Sirpa Ahonen, Johanna Ruokolahti) viettävät kesää mökillä, kun rauhaa saapuu häiritsemään melkoisen vaikuttava ilmestys, putkimies Pave (Pentti Ahonen). Lemmenkipeät siskot iskevät heti silmänsä mieheen, ja niin käynnistyy soppa johon sotkeutuu lopulta moni muukin. Pääsin ilokseni seuraamaan kenraaliharjoituksia, ja voin sen verran paljastaa, että lavalla nähdään varsin mielenkiintoinen hahmokavalkadi. Etenkin mummo on aivan upea ilmestys, eikä varmasti jätä yleisöä kylmäksi.

Ohjaaja Esko Rissanen kertoi, että koko sakki on kylän omaa väkeä. Näyttelijöissä on mukana sekä konkareita että vähemmän esiintyneitä. Veijo Mäkisalo on täysin uusi kasvo jämsäläisellä teatterikentällä, mikä ilahduttaa kovasti. Uudet näyttelijät ovat aina tervetullut piristysruiske! Veijon mukaan päätöstä hypätä teatterimaailmaan ei ole tarvinnut katua, sen verran mukavaa touhu on ollut.

Turkinkylän teatteri on varsin suosittu, ja jo ennen ensi-iltaa näytöksiä on loppuunmyyty. Osa teatterin lumovoimaa on varmasti perinteinen miljöö ja upea kylätalo. Kylän näyttelytoiminnalla on pitkät perinteet, aina vuodesta 1924 lähtien. Olen myös sitä mieltä, että porukan hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki kyllä välittyvät katsomoon.  Ja aivan kuten ohjaaja totesi: nähdäänhän täällä lavalla joukko karismaattisia näyttelijöitä!

ENSI-ILTA lauantaina 7.3. klo 18

Muut esitykset: KE 11.3. klo 18, PE 13.3. klo 18, SU 15.3. klo 14 – loppuunmyyty, SU 15.3 klo 18, KE 18.3. klo 18, PE 20.3. klo 18, SU 22.3. klo 14 – loppuunmyyty, SU 22.3. klo 18, KE 25.3. klo 18, PE 27.3 klo 18

Liput 15 € sis. kahvin ja leivonnaisen.

Lippuvaraukset puhelimitse päivittäin klo 9-18 puh. 040 369 7802

Käsikirjoitus: Tanja Puustinen-Kiljunen

Ohjaus: Esko Rissanen

Rooleissa: Sirpa Ahonen, Johanna Ruokolahti, Pentti Ahonen, Pauli Tamminen, Minna Holkko, Veijo Mäkisalo, Pekka Joensuu ja Hannu Äikäs

Valot, äänet ja musiikki: Markus Jokinen

Kuiskaaja: Eila Lindqvist

Turkinkyläntie 630
JÄMSÄ

https://www.turkinkyla.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.